lørdag den 20. oktober 2012

19.10.12 Referat fra BF klub mødet

19.10.12 Referat fra BF klub mødet
Tilstede: Sika, Louise, Mette, Hanne, Kis, Morten, Erik, Søren, Sissel, Elisa, Zoe
Referat: Zoe
Meldte afbud: Malene
1.       Ny pensionsudbyder. Louise har fået nogle spørgsmål.
a.       Er det individuelt om man vælger PFA Danmark eller PFA Grønland eller skal vi beslutte os som en gruppe hvilken en af dem det skal være? Skal afklares.
b.      Hvem betaler for flytning fra en pensionsordning til den anden? Ifølge Hanne, som var til et møde i DK ang. den pensionsordning, og Louise, betaler PFA for flytning af ens nuværende pension til PFA (1.500 – 1.800 kr.).  Dog er der sandsynligvis et deadline for flytning. Skal undersøges.
c.       Hvad er udbetalingen ved kritisk sygdom? 100.000 kr. som basis dækning. Man kan betale sig frem til dækning op til 500.000 kr.
d.      Mht. til paragraf 53. Hvordan skal man forhold sig til den? Hvad er bedst, fradrag eller ej? Louise har talt med PFA Lars ang. dette spørgsmål. Han bliver nødt til at tage det op med en privatøkonom. Han melder tilbage.
e.      Der er mulighed for at en PFA-repræsentant kommer til maj for at svare på vores spørgsmål mens kystbiblioteker er her. Der er nogen der synes det skulle være tidligere. Hvis det ikke kan lade sig gøre at få en repræsentant heroppe før maj er der mulighed for telefoniske samtaler, Skype samtaler eller muligvis er der en PFA repræsentant i Grønland, som kan rådgive os. Louise spørger BF om mulige datoer, enten i slutningen af november eller lige efter Kulturnat.

2.       Generalforsamling. Louise er på vej til Danmark til BF´s generalforsamling. Er der nogen der har noget til dette punkt? Nej. Er der noget vi bestemt vil stemme nej på? Nej. (Søren bemærker at vi gerne vil have ’mere for mindre’)

3.       Fælles spisning ude på en restaurant eller en julefrokost? Hvornår? I al fald ikke en julefrokost på Hans Egede. Louise sender datoforslag. Vi har 4.600 kr. på BF kontoen.

4.       Er der nogen der har lyst til at være kasserer? Nej. Så fortsætter Louise.

5.       ’Skål’ sagde Mette og mødet var slut.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar